Keje Raamdecoratie: Lamella, Splendid Pliss en meer

Voor de mooiste Keje Raamdecoratie op maat gaat u naar Belu Raamdecoratie. Keje producten zijn specifiek ontworpen voor kunststof kozijnen, maar kunnen ook gemonteerd worden op houten en aluminium kozijnen. We hebben onder meer de populaire Keje Lamella, Splendid Pliss, Latende en nog veel meer luxe en praktische raamdecoraties.

Inmeten en montage inbegrepen

De perfecte raamdecoratie laat u natuurlijk inmeten en monteren door een specialist. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Een vertegenwoordiger komt kosteloos bij u langs om in te meten, we sturen vrijblijvend een prijsopgave en – als ons voorstel akkoord is – komen we de raamdecoratie binnen een paar dagen weer monteren. De raamdecoratie wordt in de fabriek van Keje in Nederland door vakmensen op maat gemaakt. Interesse? Vul dan het gratis meetaanvraag-formulier in.

Onze raamdecoractie op maat

Onderstaand een overzicht van onze raamdecoratie-producten:

Lamella

Keje Lamella, wit op witte achtergrond, shutter voor kunststof kozijn.

De Lamella is een shutter en jaloezie in één voor een kunststof kozijn.

Splendid Pliss

Splendid Pliss

De Splendid pliss is een plisségordijn verwerkt in een aluminium frame.

Latende

Latende

Raamjaloezie speciaal voor kunststof kozijnen.

Supplente

Supplente

Een plisséhor en plisségordijn in één. Ideaal voor een Velux dakraam!

Day ’n nite

Day 'n night

Gecombineerde raamplissé, voor verduistering naar keuze.

Keje raamdecoratie

Keje Raamdecoratie is hét Nederlandse merk voor raamdecoratie uit Dronten.

Deze producten van Nederlandse bodem worden bijna uitsluitend met de hand gemaakt om steeds hoogstaande kwaliteit te garanderen.

Alleen de perfecte combinatie van design, duurzaamheid en kwaliteit is goed genoeg.

Daarnaast is raamdecoratie van Keje Raamdecoratie ook heel erg praktisch. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen. Altijd 100% op maat gemaakt.

“Keje Raamdecoratie past voor elk raam!”

Raamdecoratie voor design, privacy en zonwering

Raamdecoratie is belangrijk om uw privacy te beschermen. Met verduisterde ramen voelt u zich nooit bekeken en ook uw kostbare bezittingen vallen niet in het oog van mogelijke dieven.

Daarnaast heeft raamdecoratie een zonwerende functie. U kiest zelf of u volledige duisternis wilt of een lichtdoorlatende zonwering.

Door de zon buiten te houden zorgt Keje Raamdecoratie er voor dat uw meubels en muren niet verkleuren. Het UV-licht van de zon veroorzaakt namelijk verkleuring bij vele verfsoorten.

Ten slotte, zorgt raamdecoratie voor een verbeterde akoestiek in huis. Jaloezieën en lamellen hebben een betere weerkaatsing van geluid dan gewoon glas.

Waarom kiezen voor Belu Raamdecoratie?

Belu Raamdecoratie is de officiële leverancier van Keje Raamdecoratie met kwaliteitsvolle producten zoals Splendid Pliss, Lamella en Supplente.

Ons doel is om de best mogelijke service te leveren aan onze klanten. Daarom staat Belu Raamdecoratie voor:

  • Raamdecoratie 100% op maat 
  • Raamdecoratie van Nederlandse bodem
  • Naadloze en stijlvolle montage
  • Gratis advies en inmeten

Raamdecoratie in verschillende uitvoeringen

Keje Raamdecoratie streeft er altijd naar om minstens één productkeuze te hebben die bij u in de smaak valt.

Het assortiment bestaat uit raamdecoratie met verschillende unieke eigenschappen.

Kies tussen lichtdoorlatende of verduisterende stof, horizontale lamellen of rolgordijnen, zwart of gekleurd. Het doel van ons assortiment is om voor elk wat wils te kunnen aanbieden, ook voor u.

Bovendien worden alle producten 100% op maat gemaakt voor een optimale integratie in uw woning. Vraag gerust een gratis inmeting en adviessessie aan zonder verplichtingen.

Raamdecoratie van Nederlandse bodem

Deze kwaliteitsvolle producten zijn helemaal van eigen Nederlandse bodem. Zo garanderen we de beste kwaliteit en een eerlijke herkomst van het materiaal.

Door de productie in Dronten van nabij op te volgen is het mogelijk om snel op maat gemaakte raamdecoratie te leveren.

Zo zorgen we ook voor een nauw contact tussen klant en producent, en een snelle oplevering van de raamdecoratie nadat we zijn langsgekomen voor het gratis inmeten voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Montage zonder boren en schroeven

Het grootste voordeel van Keje Raamdecoratie is misschien wel de eenvoudige bevestiging. Boormachine en schroeven zijn overbodig.

De raamdecoratie bevindt zich namelijk in een aluminium frame. Het frame wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn. Keje Raamdecoratie is bovendien combineerbaar met alle soorten kozijnen, zoals hout, aluminium en kunststof.

Omdat het frame dun is, steekt het nauwelijks uit buiten het raamkozijn. Het frame en het raamkozijn vormen daardoor bijna één geheel.

Door deze eenvoudige manier van bevestigen is Keje Raamdecoratie geschikt voor bijna alle raamsoorten en zelfs openslaande deuren. De raamdecoratie hangt niet in de weg en deuren kunnen probleemloos opengezet worden.

Gratis inmeten van raamdecoratie

Belu Raamdecoratie garandeert steeds een nauwkeurige afwerking met op maat gemaakte frames.

Uiteraard is dit niet mogelijk zonder de exacte maten te weten. Daarom komen onze ervaren vaklui gratis langs om uw ramen op te meten en om professioneel advies te geven.

Maak een vrijblijvende afspraak om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden en ontvang een gratis offerte op maat.

Wij beloven u een uitmuntende service en gebalanceerde prijs-kwaliteit verhouding.

Raamdecoratie producten in de etalage

Keje Raamdecoratie uit Dronten staat bekend om zijn hoogwaardig aanbod aan raamdecoratie. We zetten dan ook graag enkele van de populairste producten voor u op een rijtje.

  • De Speldid Pliss plisségordijnen zijn zowel in lichtdoorlatende- als verduisterende stof verkrijgbaar.
  • Met de Day ’n Night lijn kunt u lichtdoorlatende en verduisterende raamdecoratie combineren.
  • De Latende horizontale lamellen zijn ideaal om de inkijk in je woning te beperken.
  • Met een rolgordijn heeft u een heel mooie en praktische raambekleding.