Plisséhor en plisségordijn in één

De Supplente is een unieke combinatie van een plisséhor en plisségordijn in één. Doordat het geheel van de raamdecoratie is geïntegreerd in een frame, is dit product ideaal voor in uw houten kozijn (bij een naar buiten draaiend raam) en voor een Velux dakraam. Een luxe uitstraling dus, maar zeker ook heel praktisch!

✔ Vrijblijvend professioneel advies ✔ Gratis inmeten zonder verplichtingen ✔ Beste prijs / Kwaliteit ✔ Raamdecoratie van Nederlandse bodem

Supplente
Supplente

De Supplente: insectwerend & raamdecoratie

In het aluminium frame van de Supplente zit enerzijds een insectenwerend, geplisseerd gaas en aan de andere kant een gekleurde / verduisterende stof. Dat maakt de Supplente tot een unieke raamdecoratie met zowel een functionele als decoratieve functie. De raamdecoratie is gemakkelijk met de hand te bedienen door het bewegen van de trekbalk (bediening is top down / bottom up) en door het geïntegreerde vergrendelingssysteem in iedere gewenste stand te plaatsen.

We komen de Supplente kosteloos inmeten

Wij ontzorgen u bij het bestellen van al uw raamdecoratie. De raamdecoratie wordt kosteloos en vrijblijvend ingemeten en onze vertegenwoordiger neemt alle opties van de raamdecoratie met u door. Interesse? Vul dan het gratis meetaanvraag-formulier in en ons team belt u om een afspraak te maken.

Supplente opties

Het insectwerende gaas van de Supplente is altijd zwart, maar de geplisseerde stof is er in tal van materialen en kleuren. Op basis van de stalenkaarten die we meenemen als het product wordt ingemeten, kiest u samen met de vertegenwoordiger de gewenste kleur. Ook kunt u dan bepalen welke RAL-kleur het frame van de Supplente krijgt. Deze is standaard beschikbaar in vier RAL-kleuren, maar optioneel ook in afwijkende kleuren te bestellen.

Gratis plaatsing Supplente

Wanneer u de Supplente bestelt, wordt deze op basis van de metingen voor u in Nederland op maat gemaakt in de fabriek van Keje. Zodra het product klaar is, komt een specialist deze ook weer kosteloos bij u plaatsen. Het frame wordt door middel van schroeven op het kozijn bevestigd.