Keje Lamella: Jaloezie en shutter in één

De Keje Lamella is de meest flexibele soort raamdecoratie op de markt. Dankzij de unieke combinatie van jaloezie en schutter bepaalt u exact hoeveel lichtinval u wil in huis.

Een shutter bestaat uit horizontale lamellen. Het speciaal door Keje Raamdecoratie ontworpen systeem is bovendien heel eenvoudig te installeren. Hoewel het speciaal gemaakt is voor kunststof draaikiepramen, kunt u de op maat gemaakte Lamella zonder problemen op elk type raam installeren. 

Lamella van Keje Raamdecoratie biedt exact de kwaliteit die u wenst voor uw ramen. Dankzij een zo goed als volledig handmatig productieproces op Nederlandse bodem produceert Keje altijd raamdecoratie van de hoogste kwaliteit.

✔ Vrijblijvend professioneel advies ✔ Gratis inmeten zonder verplichtingen ✔ Beste prijs / Kwaliteit ✔ Raamdecoratie van Nederlandse bodem

Lamella
Lamella

Keje Lamella is een prachtig product met vele voordelen:

✔ Geschikt voor alle soorten kozijnen (dus ook kunststof)
✔ Geen losse touwtjes
✔ Strak design en luxe uitstraling
✔ Nederlandse kwaliteit
✔ Meerdere kleuren en materialen
✔ Snelle en eenvoudige installatie
✔ Het raam kan altijd open
✔ De vensterbank blijft vrij

officieel keje dealer logo

Raamdecoratie van uitstekende kwaliteit

Keje Lamella is een uniek product met een goede kwalitatieve afwerking van Nederlandse bodem. Zoals alle producten van Keje Raamdecoratie wordt dit product volledig in Nederland geproduceerd.

Schep meer sfeer met Keje Lamella

De flexibiliteit van Keje Lamella is een grote troef om op elk moment van de dag de juiste sfeer te creëren. U kan de lamellen in verschillende standen kiepen om steeds exact de lichtinval te bepalen.

Hoewel het nooit helemaal duister wordt, houdt u voldoende zonlicht buiten om een gezellige sfeer te creëren.

Keje Lamella in kleur

Keje Lamella bestaat uit een aluminium kader en lamellen.

Het frame is beschikbaar in vier RAL kleuren:

  • RAL9016 Verkeerswit
  • RAL9010 Zuiver wit
  • RAL9001 Crème wit
  • RAL7016 Antraciet grijs
  • RAL9005 Zwart

Daarnaast heb je de keuze uit andere RAL kleuren maar daarvoor liggen de kosten hoger en is de levertijd iets langer.

Voor de lamellen zelf heb je keuze uit 14 RAL kleuren. Deze kleuren zijn zwarttinten, grijstinten, bruinachtige tinten en crème kleuren. Ze passen dus perfect bij de kleuren van het interieur.

Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur om de perfecte kleurcombinatie voor jouw interieur te ontdekken.

Snelle installatie

De installatie van Keje Lamella is heel eenvoudig. Met behulp van dubbelzijdig staal- of magneetband plaatsen we het op maat gemaakte product tussen de glaslatten.

Doordat de Keje Lamella eenvoudig in het raam geplaatst kan worden, kunt u ze bij het schoonmaken van de ramen in een handomdraai van het raam afhalen en terugplaatsen. De lamellen zelf zijn ook eenvoudig te onderhouden.

Dankzij de unieke methode vormt de raamdecoratie als het ware één geheel met de rest van het raam. Het is niet nodig om gaten te boren om dit product op een andere manier aan de kozijnen te bevestigen.

Daarom past Keje Lamella bij alle soorten kozijnen, zoals aluminium, kunststof of hout.

Prijzen Keje Lamella

Benieuwd naar de prijs voor een Keje Lamella? In onderstaande tabel vindt u de prijzen per formaat. Wilt u een offerte op maat? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies en het inmeten van de raamdecoratie. Alle prijzen zijn inclusief inmeten en monteren!

                                              Breedte in mm.

600 800 1000 1200
600 € 316,- € 340,- € 364,- € 388,-
800 € 340,- € 364,- € 388,- € 412,-
1000 € 364,- € 388,- € 412,- € 436,-
1200 € 388,- € 412,- € 436,- € 460,-
1400 € 412,- € 436,- € 460,- € 484,-
1600 € 436,- € 460,- € 484,- € 508,-
1800 € 460,- € 484,- € 508,- € 532,-
2000 € 484,- € 508,- € 532,- € 556,-
Hoogte in mm. 

Boven de 1200 mm hoog standaard voorzien van tussenstijl

Standaard kleuren frame:
Verkeerswit RAL9016
Zuiverwit RAL9010
Cremewit RAL9001
Antracietgrijs RAL7016

Wilt u het frame in een afwijkende kleur? Dat kan tegen een meerprijs van € 75,-

Getoonde prijzen zijn ter indicatie, geldig tot 1-4-2024 en onder voorbehoud van prijsstijgingen.
Lamella
Keje Lamella keuken

Kenmerken Keje Lamella

Keje Lamella bestaat uit een frame van aluminium. De lamellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De maximale breedte van het frame is 1.200 mm en de maximale hoogte 2.000 mm. Bij een hoogte van meer dan 1.200 mm is er echter een tussenstijl nodig ter versteviging. In dat geval kunt u de twee afzonderlijke delen apart bedienen. Een deel van de raamdecoratie kan dus meer verduisteren dan een ander.

De lamellen hebben een dikte van 30 mm of 40 mm. De standaardbreedte is 30 mm. Als u voor de bredere lamellen kiest, zal het frame ook veranderen.

Hou er rekening mee dat deze raambedekking niet volledig verduistert. Als u raamdecoratie zoekt die zo goed als 100% van het licht blokkeert, ga dan voor Keje Splendid Pliss.

Het product kan enkel en alleen gekanteld worden met behulp van van een handgreep die om de lamel heen is bevestigd. Verder zijn er geen touwtjes of dergelijke.

Keje Lamella werd origineel ontworpen voor kunststof kozijnen maar deze raamdecoratie dient ook voor aluminium en houten kozijnen.

Het voordeel van Belu Raamdecoratie

Belu Raamdecoratie garandeert een nauwkeurige afwerking met op maat gemaakte frames. Onze ervaren vaklui komen gratis langs om uw ramen op te meten en om professioneel advies te verlenen. Maak een vrijblijvende afspraak om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden.

Keje Lamella kopen

Bij Belu Raamdecoratie bieden wij u gratis professioneel advies en een vrijblijvende inmeetservice bij u thuis.

Laat uw ramen dus gratis inmeten zonder verplichtingen. Na overleg kunnen we op basis van uw wensen en onze ervaring het beste systeem en de meest passende kleuren kiezen.

Als we het ontwerp van uw wensen gevonden hebben en u akkoord gaat met de prijsopgave, wordt het product door de ervaren vaklui van Keje Raamdecoratie uit Dronten op maat gemaakt en bij u thuis gemonteerd.

Maak nu een afspraak om uw ramen gratis in te meten.