Raamplissé met twee stoffen

De Day’n Night raamdecoratie bevat een combinatie van twee geplisseerde stoffen in één strak ontworpen frame. Een stof voor overdag en een stof voor ’s nachts; heel praktisch en makkelijk te bedienen! Echt een mooie aanvulling op iedere woning; ideaal voor in de slaapkamer!

✔ Vrijblijvend professioneel advies ✔ Gratis inmeten zonder verplichtingen ✔ Beste prijs / Kwaliteit ✔ Raamdecoratie van Nederlandse bodem

Day 'n Night
Day 'n Night

Day’n Night raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Deze raamdecoratie combineert twee stoffen in één aluminium frame en is ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Door het naar boven of beneden bewegen van de trekband, kiest u de gewenste stand. De Day’n Night is voorzien van een geïntegreerd vergrendelingssysteem, waardoor deze ook in de praktijk heel makkelijk te bedienen is.

Een vrijblijvend voorstel voor uw Day’n Night

De Day’n Night bij u in huis? Maak direct een afspraak door het invullen van het gratis meetaanvraag-formulier. Een vertegenwoordiger komt de raamdecoratie vrijblijvend en kosteloos voor u inmeten. U kunt dan direct de gewenste stoffen uitkiezen uit het stalenboek dat we meebrengen; er zijn maar liefst 70 opties van verduisterend tot juist decoratief. Ook kiest u de gewenste RAL-kleur van het frame; er zijn 4 standaard RAL-kleuren beschikbaar, maar optioneel kiest u zelf een andere kleur. Zo laat u de Day’n Night perfect aansluiten bij uw interieur!

Day’n Night op maat gemaakt

Gaat u na het inmeten akkoord met het vrijblijvende voorstel? Dan wordt de Day’n Night voor u op maat gemaakt in het maatwerk productiebedrijf van Keje. Zodra de raamdecoratie klaar is, komt een specialist deze ook weer bij u plaatsen. We zorgen dus dat u compleet wordt ontzorgt! De plaatsing van de Day’n Night is overigens ook zonder te boren of schroeven in uw kozijnen; de raamdecoratie wordt geplaatst met behulp van dubbelzijdig magneet- of staalband op de glaslatten. Zodra het product is geplaatst, kunt u deze altijd gemakkelijk zelf uitnemen en terugplaatsen, bijvoorbeeld als u de ramen gaat wassen.