Zo ontzorgen wij u volledig bij het bestellen van uw raamdecoratie op maat

Vrijblijvende aanvraag

Interesse in de Lamella, Splendid Pliss of één van onze andere raamdecoratie-producten? Vul dan vrijblijvend het gratis meetaanvraag-formulier in. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor het inmeten.

>> Start nu uw gratis offerte aanvraag >>

✔ Vrijblijvend professioneel advies ✔ Gratis inmeten zonder verplichtingen ✔ Beste prijs / Kwaliteit ✔ Raamdecoratie van Nederlandse bodem

1. Inmeten en advies

Een vertegenwoordiger komt vrijblijvend bij u langs voor het inmeten van de beoogde raamdecoratie en adviseert u over de mogelijkheden. We nemen gelijk onze stalenboeken mee, zodat u de gewenste stoffen kunt kiezen, evenals de RAL-kleuren voor het frame van uw raamdecoratie. Samen met de specialist, stelt u het volledige product samen. Uiteraard is het altijd mogelijk om meerdere raamdecoraties in te laten meten bij dezelfde afspraak.

2. Vrijblijvende offerte

Naar aanleiding van de meetafspraak, ontvangt u een offerte. Deze offerte is ‘alles inclusief’ en dus inclusief onze werkzaamheden zoals het inmeten en monteren van het product. Tot dit punt is het gehele proces nog vrijblijvend.

3. Order – uw raamdecoractie wordt op maat gemaakt

Indien u akkoord gaat met de offerte, geldt dat voor ons als bevestiging van de bestelling en starten we met het op maat maken van uw raamdecoratie. U ontvangt van ons op dat moment een orderbevestiging en er wordt direct een afspraak gemaakt voor de plaatsing van de raamdecoratie. In de regel is dit binnen 10-20 dagen na de orderbevestiging (mede afhankelijk van het bestelde product en de drukte op dat moment).

4. Gratis plaatsing raamdecoratie

Onze monteur komt bij u langs om de raamdecoratie te plaatsen. Daarna ontvangt u van ons de factuur en deze dient binnen 5 werkdagen te worden betaald.

Samenwerking met Keje

Voor het inmeten en plaatsen van de raamdecoratie, werkt Belu Raamdecoratie samen met Keje. Vanaf het invullen van het aanmeldformulier zal het team van Keje uw aanvraag, offerte en eventuele order verder begeleiden. Heeft u nog vragen aan Belu Raamdecoratie, stel deze dan via het contactformulier.