Raamjaloezie voor alle kozijnen, ook kunststof!

De Latende is een jaloezie die speciaal is ontwikkeld voor kunststof kozijnen en dat maakt deze raamdecoratie uniek. De jaloezie zit in een frame en kan daardoor op alle kozijnen worden geplaatst. De lamellen kunnen gemakkelijk gekanteld worden, waarmee de Latende een sfeervolle toevoeging is voor iedere woning.

✔ Vrijblijvend professioneel advies ✔ Gratis inmeten zonder verplichtingen ✔ Beste prijs / Kwaliteit ✔ Raamdecoratie van Nederlandse bodem

Latende
Latende

Alle voordelen op een rijtje:

✔ Geschikt voor alle soorten kozijnen (dus ook kunststof)
✔ Geen losse touwtjes
✔ Strak design en luxe uitstraling
✔ Nederlandse kwaliteit
✔ Meerdere kleuren en materialen
✔ Snelle en eenvoudige installatie
✔ Het raam kan altijd open
✔ De vensterbank blijft vrij

officieel keje dealer logo

Latende: ook geschikt voor badkamer!

De Latende heeft een jaloezie van 25 mm ei in weerszijde is geïntegreerd in het aluminium frame. Door een kunststof lip aan de trekbalk kan de jaloezie gemakktelijk worden bediend; deze gaat enkel van boven naar beneden. Het materiaal van de Latende is vochtbestdig, waardoor dit product ook bij uitstek geschikt is voor in de badkamer. Doordat er geen koortjes aanwezig zijn, is de Latende bovendien volledig kindvriendelijk.

Latende inmeten en kleuren kiezen

Een vertegenwoordiger komt de Latende kosteloos voor u inmeten en monteren. Interesse? Vul dan het gratis meetaanvraag-formulier in en u wordt gebeld om een meetafspraak te maken. Één van onze specialisten komt bij u langs, bespreekt de opties en meet het product in. We nemen dan ook gelijk verschillende stalen mee, zodat u kunt kiezen uit de beschikbare kleuren. De lamellen zijn namelijk in een uitgebreid scala aan kleuren beschikbaar en het frame van de Latende is beschikbaar in vier standaard RAL-kleuren. Bovendien kan het frame van de Latende ook in afwijkende kleuren geleverd worden; houd in dat geval wel rekening met wat extra kosten en levertijd.

Het plaatsen van de Latende

Wanneer u de Latende aanvraagt via Belu Raamdecoratie, wordt u gedurende het hele traject volledig ontzorgt. Dat betekent dus ook dat de nieuwe raamdecoratie kundig bij u thuis wordt geïnstalleerd. Het frame wordt geplaatst met behulp van staal- of magneetband, waardoor deze zonder te boren of schroeven kan worden bevestigd. Ook kunt u het frame er zelf tijdelijk even uitnemen om bijvoorbeeld de ramen te wassen en vervolgens ook zelf weer gemakkelijk terug plaatsen.